Wie zijn wij?

Een idee met LIVE Radio: jaren geleden ontstaan bij een lokaal radiostation in het land van West Maas & Waal, en nu voor de tweede keer terug, online met LIVE Radio en een te gekke Afterparty.

De presentatie is in handen van Arno van de Pol en René van Verseveld.

Carnaval Toppers is een 5 uur durende radioshow dat de week voor Carnaval LIVE wordt uitgezonden op onze website en App. Zaterdag 15 Februari 2020 vanaf 12:00 uur zullen alle Carnavals prinsen en prinsessen van West Maas & Waal te gast zijn en achter de microfoon plaatsnemen om hun bezigheden tijdens het Carnavals weekend door te nemen.

Na de LIVE uitzending is er een te gekke Afterparty met top optredens van o.a.
DJ Galaga, Marco Kraats, Barry Fest en Dak Eraf.

In de radiostudio die dit jaar wordt opgebouwd in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen, zal genoeg ruimte zijn om alle verenigingen en sponsoren te ontvangen. Naast de radiostudio zal een podium geplaatst worden compleet met licht en geluid voor alle te gekke live optredens. Daarnaast zal er ook aan de catering niks ontbreken tijdens de uitzending.

Het hele evenement zal door meerdere camera’s en regie vastgelegd worden en live te zien zijn via onze website en App (voor iOS en Android), zodat je thuis niks hoeft te missen.