Tickets

Na de LIVE uitzending van Carnaval Toppers gaan we nog even door met een te gekke Afterparty die je niet wilt missen. Optredens zijn er van o.a. DJ Galaga, Marco Kraats, Barry Fest en Dak Eraf. De Afterparty begint om 20:30 uur en gaat door tot in de late uurtjes.

De Afterparty wordt gehouden in De Rosmolen in Beneden-Leeuwen.

Het bestellen van de kaarten voor de Afterparty verloopt via onze partner Ticketkantoor. Heb je vragen over de bestelling, lees dan de meest gestelde vragen hieronder.

Meest gestelde vragen

Tot hoelaat duurt de Afterparty?
De Afterparty begint omstreeks 20:30 uur en duurt tot ongeveer 01:30 uur. Omdat er daarnaast ook LIVE radio wordt gemaakt kan het zijn dat de eindtijd iets uitloopt. Het staat je uiteraard vrij om eerder weg te gaan, maar het wordt zo leuk en feestelijk, dat dit vast niet in je zal opkomen.

Hoe werkt het bestellen van de tickets?
Het bestellen van de tickets verloopt via onze partner Ticketkantoor. Zij beschikken over een beveiligde omgeving om je bestelling te doen. Zodra je hierboven op ‘Klik hier en bestel je tickets‘ klikt, wordt je doorgestuurd naar Ticketkantoor. Kies hier het aantal kaarten dat je wilt bestellen en reken gemakkelijk af met iDeal. Ook zijn er een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Hoe ontvang ik de tickets?
De tickets ontvang je na het betalen per e-mail. Ook ontvang je een betaalbevestiging. Zorg er dus voor dat je de ingevulde gegevens zoals je e-mailadres dubbel controleert.

Moet ik de ticket(s) uitprinten?
Natuurlijk staat het je vrij om je ticket(s) uit te printen. Bij het betreden van de locatie zal je/jullie ticket(s) gescand worden. Hierbij is het handig dat het scherm van je telefoon in orde is en om de helderheid van je scherm op maximum te hebben bij het scannen. Heb je nog een ouderwetse printer thuis of is je telefoon stuk? Dan is onze voorkeur dat je de ticket(s) uitprint en meeneemt.

Wat kost een ticket voor de Afterparty?
De voorverkoop van tickets voor de Afterparty is gestart. Tickets kosten €10,- per stuk. Aan de deur op de dag zelf kun je ook een beperkt aantal tickets kopen voor €12.50,- per stuk. Er is geen garantie dat er voldoende tickets zijn aan de deur, dus wees er snel bij. OP = OP. Bestel daarom nu snel je tickets hier.

Hoe kan ik betalen?
Via onze partner Ticketkantoor kun je betalen met iDeal (voor Nederland), Bancontact en Sofort voor o.a. België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

Is er een garderobe?
Ja, er is een garderobe aanwezig. Carnaval Toppers of partners gelieerd aan het evenement zijn niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen.

Ik wil met mijn hele vriendengroep komen, kan dat?
Maar natuurlijk! Iedereen is welkom maar er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de Afterparty. Wees er dus snel bij.

Wordt er alcohol geschonken op de Afterparty?
Ja. Maar zoals op bijna ieder feestje schenken wij alleen alcohol aan personen van 18 jaar of ouder. Het kan zijn dat wij vragen naar een vorm van identificatie. Neem dus je ID-kaart (of paspoort / rijbewijs) dus mee. Een (papieren) kopie wordt om veiligheidsredenen niet geaccepteerd. Bij twijfel over je leeftijd of geen identificatie schenken wij GEEN alcohol, maar er is genoeg anders lekkers, maak je geen zorgen.

Worden er audio- en video opnames gemaakt?
Ja. Bij het betreden van de locatie ga je direct akkoord met de mogelijkheid dat je (wel of niet opzettelijk) in beeld gebracht wordt. Graag willen wij je vragen om actief deel te nemen aan het feest en niet bang te zijn voor een camera of microfoon. Er bestaat de mogelijkheid dat wij korte sfeerimpressies doen dmv. korte interviews met bezoekers. Dit audio- en videomateriaal kan na het evenement ook ingezet worden voor promotionele doeleinden. Als je niet gefilmd wilt worden of in de uitzending te horen wilt zijn, raden wij je aan om thuis te blijven, maar natuurlijk willen wij je graag welkom heten.

Ik heb een andere vraag, mag ik deze stellen?
Natuurlijk. Dat hoef je niet eens te vragen. Neem snel contact met ons op, en wij zullen al je vragen beantwoorden.