Over Carnaval Toppers

Carnaval Toppers is een jaarlijks terugkerende 5 uur durende live show in het weekend vóór de carnaval en wordt geproduceerd door RadioEvents.nl

De presentatie is in handen van Arno van de Pol en Rene van Verseveld.

Tijdens deze show zijn alle prinsen en prinsessen uit West Maas en Waal aanwezig. 

Op onze locatie zal er een complete radiostudio met feestzaal gereed staan om de gasten te ontvangen.

De uitzending zal beginnen na het startschot van Burgemeester van Neerbos.

Er komen diverse artiesten optreden en de carnavalsmuziek tussen de interviews en optredens door wordt eveneens verzorgd door Arno en Rene.

De studio is afgesloten maar van buitenaf door het raam zichtbaar. Hierdoor is het voor alle gasten mogelijk de uitzending van heel dichtbij mee te maken en “radio” te zie.

Op 23 februari 2019 vanaf 13:00 zal de Carnaval Toppers 2019 van start gaan tot +/- 18:00 uur.

Na Carnaval Toppers 2019 zal er nog een paar uur na gefeest kunnen worden tijdens de Carnaval Toppers Afterparty.

Op 23 februari na Carnaval Toppers 2019 zal er Non Stop Carnaval Muziek te horen zijn op alle live-streams tot 2 maart 2019 13:00 uur. Op 2 maart 2019 om 13:00 uur zal de opname van Carnaval Toppers 2019 herhaald worden.

LET OP! Het “Evenement” Carnaval Toppers 2019 is een BESLOTEN FEEST en kan enkel op uitnodiging van de organisatie bezocht worden.

Uiteraard is het complete evenement LIVE te volgen via deze website

Faciliteiten voor onze gasten tijdens Carnaval Toppers 2019:

Garderobe : Gratis. (op eigen risico)
Rookruimte: Buiten (overdekt).
Toilet : Dames- en herentoilet aanwezig.
Muntenbalie: Munten kosten €1 euro per stuk en kunnen zowel contant als met pinpas gekocht worden. voorkeur : contant (Indien mogelijk bij contant, gepast betalen s.v.p.)

EHBO AANWEZIG

Tijdens het evenement worden video- en audioopnames gemaakt. Genodigden die het pand betreden en deelnemen aan het evenement gaan automatisch akkoord met deze registratie en kunnen geen aanspraak doen op eventuele verwijdering of stopzetten van deze live-registratie. Het is mogelijk dat je in beeld komt op het evenement (multi-camera registratie).