Contact

Carnaval Toppers is hèt grootste LIVE Radio Evenement van de regio. De productie van dit evenement is in handen van Radio Events en DVE Media.

Contact met de studio

Wil je een bericht sturen naar de studio, gebruik dan onze Carnaval Toppers App: verkrijgbaar voor iOS, Android en Windows 10. Klik op de links om de App te downloaden voor jouw platform.

Berichten verstuurd via dit formulier worden niet gelezen in de studio.

De enige mogelijkheid om in contact te komen tijdens LIVE Uitzendingen is via de App. Download hem nu, waar wacht je nog op?

Wil je muziek pluggen?

Ben je artiest en wil je muziek pluggen? Stuur ons een WeTransfer op muziek@carnavaltoppersmaasenwaal.nl. Wij accepteren uitsluitend WAV-bestanden van je muziektracks. MP3 bestanden worden geweigerd. Onze muziekredactie zal je inzending beluisteren en beslissen of wij je muziektrack(s) gaan draaien of niet. Hiervan sturen wij geen bevestiging.

Ik heb een andere vraag

Voor alle vragen die je niet beantwoord krijgt via onze website, kun je onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen -indien nodig- zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wil je contact met ons opnemen via je eigen e-mailprogramma, gebruik dan het e-mailadres info@carnavaltoppersmaasenwaal.nl. Gebruik anders gemakkelijk en snel het formulier hieronder.

Contact opnemen